Reissumies

Koko Suomen tuntema Reissumies täytti viime vuonna 35 vuotta. Mies parhaassa iässä, vai mitä sanotte? Melkein samaa vuosimallia ollaan, itselläni tulee tänä vuonna tuo sama vuosimäärä täyteen. Reissumiehen motto "Toiset on luotuja kulkemaan", sopisi hyvin myös minulle. Herraan olisi kiva tutustua.

Vaikka Reissumies onkin melko julkinen hahmo, en löytänyt hänestä oikein mitään taustatietoja. Facebookista Reissumies löytyy. Kävin urkkimassa hänen valokuviaan, niistä voi päätellä ainakin että hän seuraa aikaansa ja mm. kasvattaa movember-viikset, kuten moni muukin saman ikäinen mies. Reissumiehen tyylitajusta ei oikein osaa sanoa mitään, kuvissa hänellä on aina se sama sini-valkoinen flanellipaita. Lieneekö kaappi täynnä sellaisia, vai eikö hän vain halua tulla kuvatuksi esim. collegehupparissa tai t-paidassa. Imagoa on pidettävä yllä. Joissain kuvissa hän on hyvin siloposkinen, toisissa näkyy miehekäs parransänki. Jos minulta kysytään, äänestän sängen puolesta. Eihän sitä voi reissussa olla joka päivä partaa ajamassa ja muutenkin on uskottavamman näköinen.

Onko Reissumies sinkku vai parisuhteessa? Facebookista ei selviä. Jos olisi tyttöystävä olemassa, niin ehkä mies pukisi joskus muutakin kuin sen flanellipaidan? Vai rajoittaisiko parisuhde liikaa Reissumiehen reissaamista? Google eikä facebook kumpikaan tiennyt myöskään, mikä on Reissumiehen suosikkikohde. Mainoksissa hän samoilee yleensä metsäisessä maisemassa, on niittyä ja hiekkatietä. Kotimaisia kohteita siis, mutta onko hän ollut ulkomailla? Käykö Reissumies lomallaan Playa del Inglesissä vai kenties Intialaisessa joogaretriitissä? Tai Balilla surffaamassa? Lähtisikö hän kanssani Himalajalle kulkemaan?

Reissumies harrastaa ilmeisesti ainakin valokuvausta, eräässä mainoksessa hän on sitonut reppuunsa kamerajalustan. Siinä taas yksi yhdistävä tekijä! Jos joku tätä lukeva tuntee Reissumiehen henkilökohtaisesti, voisi sanoa hänelle, että ottaa yhteyttä. Meistä voisi tulla hyvät ystävät, tai kenties jotain muutakin...

"Reissumiestä(/naista) vaisto vie, älä kysy minne johtaa tie. Tuuli yksin ymmärtää, kun yhteinen on määränpää."

Reissumies 35 vuotta. Ja tässä se miehekäs parransänki.

Reissunainen melkein 35 vuotta.

Edellinen
Edellinen

West Highland Way

Seuraava
Seuraava

Uusi vuosi, uudet kujeet