Seikkailijan cv

Olen ollut nyt jo neljä vuotta samassa työpaikassa, se jos mikä, on minulle aika hyvä suoritus! Vuosien varrella ansioluetteloon on kertynyt pitkä lista jos jonkinlaista työtehtävää, milloin mistäkin maailmankolkasta. Eikä se johdu siitä ettenkö olisi viihtynyt näissä töissä, päinvastoin! Minusta on vain mukavaa tehdä paljon erilaisia asioita.

Tässä on nyt teille tällainen kuva-cv, seikkailijan ansioluettelo!

Kaikista työpaikoista ei ole kuvamateriaalia, edellisten lisäksi olen opiskeluaikoina pyöritellyt hampurilaisia suomalaisessa pikaruokaravintolassa, istunut toimistohommissa kahdenkin eri matkapuhelinoperaattorin asiakaspalvelussa, tarjoillut useissa eri ravintoloissa sekä kasinolla, opettanut ulkomaalaisia hiihtämään Saariselällä, ollut yösiivoojana teurastamolla sekä toimistoapulaisen hommissa aboriginaalien koulussa Australiassa. Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea elämä vielä tuokaan tullessaan...

Kultakutrilla on porokeitto ja nokipannukahvit odottamassa ulkomaalaisia moottorikelkkailijoita Kittilän lähimetsissä... (2002)

Elämystaikureiden keikoilla oli aina eri teemoja. Mualaiskisoissa pukeuduttiin maatalon emänniksi, ulkomaalaisille vedettiin Suomi-aiheisia kisailuja asiaankuuluvasti Suomiverkkareissa. (2002-2004)

Norsusafareita ja viidakkoretkiä Thaimaassa vuosina 2004 sekä 2007-2008

Työkavereita banaanifarmilla Darwinissa, Australiassa vuonna 2006.

Mangofarmilla Australiassa... Vuosi edelleen 2006.

Holiday Inn Darwinissa, työtehtäviin kuului mm. allasbaari, huonepalvelu sekä juhlissa ja tapahtumissa tarjoilu. (2007)

Thaimaasta seikkailijan tie vei Skotlantiin, kauniille ja karulle Colonsayn saarelle. Työpaikka oli saaren ainoa hotelli, The Colonsay. Työtehtävät: jokapaikanhöylä

Syksyllä 2009 aloitin työni lentoemäntänä. Tässä ollaan työreissulla Kap Verdellä.

Lentämisen ohella ehdin olla myös yhden kesän laivalla töissä. Tukholmassa käytiin päiväretkellä saaristossa laivan ollessa satamassa. (2010)

Ensimmäistä kertaa Everestin Base campissä matkanjohtajana kaksi vuotta sitten. En osannut silloin arvata millainen rakkaustarina minun ja Nepalin välille kehittyy. Näihin vuoriin, luontoon ja ihmisiin ihastuu kerta toisensa jälkeen yhä enemmän. Keväällä koittaa jo viides reissu näihin maisemiin.

Edellinen
Edellinen

Uusi vuosi, uudet kujeet

Seuraava
Seuraava

Paluu Thaimaan "toimistolle"